Fondant

Køb fondant hos Bagetid

Fondant er den gængse betegnelse for denne fleksible og modellerbare glasur, der også er kendt som sugarpaste, sukkerdej, MMF og sikkert også yderligere et par navne, som vi endnu ikke har hørt om! Fondant er kendetegnet ved at være utrolig let at arbejde med, og så er fondant også relativt billigt. Det kan dels rulles ty...

Køb fondant hos Bagetid

Fondant er den gængse betegnelse for denne fleksible og modellerbare glasur, der også er kendt som sugarpaste, sukkerdej, MMF og sikkert også yderligere et par navne, som vi endnu ikke har hørt om! Fondant er kendetegnet ved at være utrolig let at arbejde med, og så er fondant også relativt billigt. Det kan dels rulles tyndt ud og bruges som kageovertræk, det kan udstikkes med plungere og andre udstikkere og det kan formes og modelleres til alverdens figurer, dyr og blomster.

På Bagetid.dk kan du finde billig fondant i alt fra 250 grams pakker til 10 kg's spande, i alle regnbuens farver og fra flere forskellige producenter som FunCakes, Satin Ice, Wilton, Renshaw og Culpitt. Det skulle med andre ord være muligt at finde lige præcis den fondant, som du er på udkig efter!

Priserne er inklusiv sukkerafgift på 24,61 kr / kg.

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 88
Viser 1 - 48 af 88