Chokolade

Chokolade fra Valrhona, Summerbird, AMMA og FunCakes

Chokolade er ikke bare chokolade. Vi har valgt at rette vores sortiment mod velsmagende chokolade af høj kvalitet, som er produceret af gode råvarer. Nedenfor kan du se vores store udvalg, hvor der blandt andet er chokolade fra Valrhona, chokolade som man kan bruge til overtræk og indbagnings...

Chokolade fra Valrhona, Summerbird, AMMA og FunCakes

Chokolade er ikke bare chokolade. Vi har valgt at rette vores sortiment mod velsmagende chokolade af høj kvalitet, som er produceret af gode råvarer. Nedenfor kan du se vores store udvalg, hvor der blandt andet er chokolade fra Valrhona, chokolade som man kan bruge til overtræk og indbagningschokolade, som holder smag og farve ved bagning. Vi har hvid, lys og mørk chokolade samt chokolade med forskellige smagsnuancer.

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 57
  • kr 84,95

    Valrhona Feves Araguani med 72% kakao. Valrhona Araguani er en økologisk og Fairtrade-mærket chokolade lavet på kakaobønner fra Venezuela. Venezuela har en stribe forskellige varianter af kakao, og Valrhona har længe arbejdet for at bevare dem. Blandt andet købte de plantagen El Pedregal i 1992 for udelukkende at dyrke Porcelana-kakao.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 84,95

    Valrhona Feves Guanaja med 70% kakao. Valrhona Guanaja er en økologisk og Fairtrade-mærket chokolade lavet på kakaobønner fra Sydamerika. Guanaja er efterhånden blevet en klassiker i Valrhona-sortimentet!

    kr 84,95
    På lager
  • kr 84,95

    Valrhona Feves Caraibe med 66% kakao. Valrhona Caraibe er en økologisk og Fairtrade-mærket chokolade lavet på kakaobønner fra Caribien. Caraibe kom to år efter Guanaja som supplement til dennes bitterhed og kraftfuldhed. Caraibe er fløjlsblød og mild i sammenligning med forgængeren og begge er blevet ægte Valrhona Grand Cru klassikere.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 84,95

    Valrhona Feves Tanariva med 33% kakao. Valrhona Tanariva er en økologisk og Fairtrade-mærket chokolade lavet på kakaobønner fra Madagaskar. Navnet Tanariva kommer fra Madagaskars hovedstad, Antanarivo. Smagsprofil: Karamel og frugt. Chokoladen passer godt sammen med citrus, hindbær, stjerneanis, vanilje, kaffe, saltkaramel, citrontimian.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 84,95

    Hvide chokolade perler fra Valrhona, "Crunchy Opalys Pearls".Disse sprøde, hvide chokoladeperler kan peppe mange søde sager op. Brug dem i cookiedejen, isen og oven på kager og andre desserter. Kun fantasien sætter grænserne!Indhold: 200 gram.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 84,95

    Dulcey chokolade perler fra Valrhona, "Crunchy Dulcey Pearls".Disse sprøde chokoladeperler men den blonde karamelliserede hvide chokolade, Dulcey, kan peppe mange søde sager op. Brug dem i cookiedejen, isen og oven på kager og andre desserter. Kun fantasien sætter grænserne!Indhold: 200 gram.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 84,95

    Mørke chokolade perler fra Valrhona, "Dark Chocolate Pearls".Disse sprøde, mørke chokoladeperler kan peppe mange søde sager op. Brug dem i cookiedejen, isen og oven på kager og andre desserter. Kun fantasien sætter grænserne!Indhold: 200 gram.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 389,00

    Valrhona Feves Dulcey 32%. Valrhona Dulcey er hverken hvid eller brun, men blond! Den har en mild smag af karamel, er lækker og cremet i konsistensen og en fin, men alligevel intens eftersmag med noter af smørbagte kiks og en snert af salt. En chokolade som ingen andre, der smager af mere! Brug den til flødeboller, konfekt, cookies og andet bagværk samt i...

    kr 389,00
    På lager
  • kr 49,95

    Valrhona Drops Lait med 32% kakao. Disse drops fra Valrhona har en særdeles god bageevne og er således velegnet til indbagning i cookies, muffins, chokoladeboller, kager oma.

    kr 49,95
    På lager
  • kr 84,95

    Valrhona Feves Acaoba med 60% kakao. Valrhona Acaoba er en økologisk og Fairtrade-mærket chokolade lavet på kakaobønner fra Peru og Den Dominikanske Republik. Rund og fyldig, balanceret chokolade med noter af modne syrlige frugter. Denne chokolade er ideel som overtrækschokolade til konfekt og finere bagværk.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 84,95

    Valrhona Manjari 64% Feves chokolade med 64% kakao. En eksklusiv konditor/kokkechokolade med 100% Criollo kakao hentet fra Madagascar. Denne sjældne kakaobønne forener stor aromakoncentration og giver association til røde bær. Fantastisk til mousse eller trøfler sammen med røde bær eller bare til varm chokolade.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 84,95

    Valrhona Feves Waina med 35% kakaosmør. Valrhona Waina er en økologisk og Fairtrade-mærket hvid chokolade med en mild og frisk mælkeagtig smag samt fine noter af vanilje. Brug den til flødeboller, konfekt, cookies og andet bagværk samt i is og desserter.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 49,95

    Valrhona Drops Noir med 52% kakao. Disse drops fra Valrhona har en særdeles god bageevne og er således velegnet til indbagning i cookies, muffins, chokoladeboller, kager oma.

    kr 49,95
    På lager
  • kr 84,95

    Valrhona Feves Dulcey 32%. Valrhona Dulcey er hverken hvid eller brun, men blond! Den har en mild smag af karamel, er lækker og cremet i konsistensen og en fin, men alligevel intens eftersmag med noter af smørbagte kiks og en snert af salt. En chokolade som ingen andre, der smager af mere! Brug den til flødeboller, konfekt, cookies og andet bagværk samt i...

    kr 84,95
    På lager
  • kr 84,95

    Valrhona Feves Andoa Lait 39%. En intens og cremet mælkechokolade med noter af karamel og malt. Denne chokolade er velegnet som overtræk, i mousser, til konfekt, is og alle andre steder, hvor man ønsker at anvende en lækker mælkechokolade i topkvalitet.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 84,95

    Valrhona Feves Andoa Noir 70%. En varm og fyldig, bittersød chokolade som samtidig byder på en frisk eftersmag. Denne chokolade er velegnet som overtræk, i mousser, ganache, til konfekt, is, chokoladekage og alle andre steder, hvor man ønsker at anvende en mørk chokolade i topkvalitet.

    kr 84,95
    På lager
  • kr 44,95

    2 stk. chokolade transfer papir med guldfarvet barokmønster fra Squires Kitchen. Chokolade transfer sheets er trykt med kakaosmør og bruges til at fremstille flotte og moderne chokoladedekorationer til konfekt, kager og desserter. Størrelse: 20 x 30 cm.

    kr 44,95
    På lager
  • kr 44,95

    2 stk. chokolade transfer papir med hvidt blomstermønster fra Squires Kitchen. Chokolade transfer sheets er trykt med kakaosmør og bruges til at fremstille flotte og moderne chokoladedekorationer til konfekt, kager og desserter. Størrelse: 20 x 30 cm.

    kr 44,95
    På lager
  • kr 44,95

    2 stk. chokolade transfer papir med farvede striber fra Squires Kitchen. Chokolade transfer sheets er trykt med kakaosmør og bruges til at fremstille flotte og moderne chokoladedekorationer til konfekt, kager og desserter. Størrelse: 20 x 30 cm.

    kr 44,95
    På lager
  • kr 44,95

    2 stk. chokolade transfer papir med farvede prikker fra Squires Kitchen. Chokolade transfer sheets er trykt med kakaosmør og bruges til at fremstille flotte og moderne chokoladedekorationer til konfekt, kager og desserter. Størrelse: 20 x 30 cm.

    kr 44,95
    På lager
  • kr 149,95

    Callebaut chokolade mousse pulver, hvid (58,5% hvid chokolade). Lav hurtigt og nemt en lækker og intens hvid chokolademousse - alt hvad du skal gøre er at blande posens indhold med 1 liter, røre grundigt i ca. 5 minutter og sætte blandingen på køl i mindst 2 timer. Brug den som dessert eller som fyld eller overtræk til kager og meget andet.

    kr 149,95
    På lager
  • kr 149,95

    Callebaut chokolade mousse pulver, lys (70% mælkechokolade). Lav hurtigt og nemt en lækker og intens lys chokolademousse - alt hvad du skal gøre er at blande posens indhold med 1 liter, røre grundigt i ca. 5 minutter og sætte blandingen på køl i mindst 2 timer. Brug den som dessert eller som fyld eller overtræk til kager og meget andet.

    kr 149,95
    På lager
  • kr 149,95

    Callebaut chokolade mousse pulver, mørk (75% chokolade). Lav hurtigt og nemt en lækker og intens mørk chokolademousse - alt hvad du skal gøre er at blande posens indhold med 1 liter, røre grundigt i ca. 5 minutter og sætte blandingen på køl i mindst 2 timer. Brug den som dessert eller som fyld eller overtræk til kager og meget andet.

    kr 149,95
    På lager
  • kr 124,95

    Kakaosmørfarve sæt "COCOL" fra Squires Kitchen, 5 farver. Bruges til at indfarve hvid chokolade eller som udvendig dekoration. Kakaosmørfarve kan også bruges i chokoladeforme og på chokolade Transfer Sheets. Det er alsidigt og let at bruge.Indeholder farverne hvid, sølv, lilla, grøn og blå.

    kr 124,95
    På lager
  • kr 124,95

    Kakaosmørfarve sæt "COCOL" fra Squires Kitchen, 5 farver. Bruges til at indfarve hvid chokolade eller som udvendig dekoration. Kakaosmørfarve kan også bruges i chokoladeforme og på chokolade Transfer Sheets. Det er alsidigt og let at bruge.Indeholder farverne gul, orange, rød, lyserød og guld.

    kr 124,95
    På lager
  • kr 69,95

    Lys smeltechokolade fra FunCakes med lækker karamel/chokolade-smag. Denne chokolade er specialudviklet til at blive smeltet og kan bl.a. bruges som overtrækschokolade, til is, brownies og chokolademousse eller til at lave konfekt og fyldt chokolade. Indeholder 250 gram.

    kr 69,95
    På lager
  • kr 169,70

    Hvid kvalitetschokolade fra belgiske Callebaut med 28 % kakaosmør. Callebaut er kendt for at lave noget af den bedste chokolade til bage- og konfektbrug. Chokoladeknapperne er specielt udviklet til at smelte og er således ideelle til bagværk, dessert, is og konfekt, ligesom de er perfekte som overtræk på cupcakes, kiks, cookies oma.. Indhold: 1 kg.

    kr 169,70
    På lager
  • kr 169,70

    Lys kvalitetschokolade fra belgiske Callebaut med 33,6 % kakao. Callebaut er kendt for at lave noget af den bedste chokolade til bage- og konfektbrug. Chokoladeknapperne er specielt udviklet til at smelte og er således ideelle til bagværk, dessert, is og konfekt, ligesom de er perfekte som overtræk på cupcakes, kiks, cookies oma.. Indhold: 1 kg.

    kr 169,70
    På lager
  • kr 169,70

    Mørk kvalitetschokolade fra belgiske Callebaut med 54,5 % kakao. Callebaut er kendt for at lave noget af den bedste chokolade til bage- og konfektbrug. Chokoladeknapperne er specielt udviklet til at smelte og er således ideelle til bagværk, dessert, is og konfekt, ligesom de er perfekte som overtræk på cupcakes, kiks, cookies oma.. Indhold: 1 kg.

    kr 169,70
    På lager
  • kr 99,95

    Valrhona Dulcey er hverken hvid eller brun, men blond! Den har en mild smag af karamel, er lækker og cremet i konsistensen og en fin, men alligevel intens eftersmagmed noter af smørbagte kiks og en snert af salt. En chokolade som ingen andre, der smager af mere! Brug den til flødeboller, konfekt, cookies og andet bagværk samt i is og desserter.

    kr 99,95
    På lager
  • kr 329,00

    Valrhona Le Noir med et kakaoindhold på 61%. Denne chokolade har en stærk og elegant chokoladesmag med en sammensmeltning af bitterhed og en blid syre. Her er tale om gourmet bagechokolade, perfekt til trøfler og brownies.

    kr 329,00
    På lager
  • kr 69,95

    100 % ren kakaosmør i dråbeform, ideel til bagning og chokoladefremstilling.

    kr 69,95
    På lager
  • kr 49,95

    AMMA chokolade fra Brasilien med 75 % kakao. Den er indbegrebet af mørk chokolade og har solide smagsnoter af rå kakao og en balanceret bitterhed med et strejf af frugt. Velegnet til ganache, mousse, creme og varm chokolade. Indhold: 80 gram.

    kr 49,95
    På lager
  • kr 49,95

    AMMA chokolade fra Brasilien med 85 % kakao. Dyb chokoladesmag, moden frugt og med en smule mere bitterhed end i 75 % chokoladen. Velegnet til ganache, lette mousser og cremer. Indhold: 80 gram.

    kr 49,95
    På lager
  • kr 49,95

    AMMA chokolade fra Brasilien med 100 % kakao. En fyldig og rig chokolade med stor frugt, ren plantageaftryk og eksotisk råhed. Et hint af rålakrids i eftersmagen. Prøv også denne kompromisløse chokolade som smagsgiver i det salte køkken. Indhold: 80 gram.

    kr 49,95
    På lager
  • kr 44,95

    Kakaonibs fremstillet af rene, rå, knuste kakaobønner. Kakaonibs er både sunde og dekorative, ligesom de giver en rigtig god smag i kager, is, desserter, konfekt og hjemmelavet müsli. Kan både bruges som pynt eller indblandet. Indhold: 100 gram.

    kr 44,95
    På lager
  • kr 389,00

    Valrhona Feves Guanaja 70% mørk chokolade med 70% kakao. En eksklusiv konditor/kokkechokolade med en blanding af kakaosorterne Trinitario, Criollo og Forasteros fra Sydamerika. Her er tale om en helbitter chokolade med en fornem balance mellem bitterhed, syrlighed og sødme. Fremragende til bagte desserter, kolde cremer, mousse, is og trøfler.

    kr 389,00
    På lager
  • kr 389,00

    Valrhona Feves Ivoire 35% hvid chokolade med 35% kakao. Hvid chokolade indeholder ikke kakaotørstof, men alene kakaosmør. Den ægte vanille er sammen med et relativt lavt sukkerindhold (der gør den mindre sød end andre hvide chokolader) hemmeligheden bag denne hvide chokolades uforglemmelige kvalitet. Kan bl.a. anvendes til mousse, muffins og is.

    kr 389,00
    På lager
  • kr 389,00

    Valrhona Feves Jivara 40% mælkechokolade med 40% kakao. Med kakaobønner fra Equador har Jivara en karakterfuld, intens smag med associationer til karamel og vanille. Jivara er velegnet til alle typer desserter med lys chokolade, eksempelvis i trøffelmasse, mousse eller frugttærte.

    kr 389,00
    På lager
  • kr 389,00

    Valrhona Feves Caraibe 66% Grand Cru chokolade med 66% kakao. Kakaosorten er 100% Trinitario fra det Caraibiske Øhav. Det giver en halvbitter chokolade med en koncentreret smag og stor finesse, afrundet med associationer til appelsinblomst, mandler og vanille. Chokoladen er perfekt til fyldt chokolade og overtræk.

    kr 389,00
    På lager
  • kr 69,95

    Hvid smeltechokolade fra FunCakes. Denne chokolade er specialudviklet til at blive smeltet og kan bl.a. bruges som overtrækschokolade, til is, kager og chokolademousse eller til at lave konfekt og fyldt chokolade.

    kr 69,95
    På lager
  • kr 69,95

    Mørk smeltechokolade fra FunCakes. Denne chokolade er specialudviklet til at blive smeltet og kan bl.a. bruges som overtrækschokolade, til is, brownies og chokolademousse eller til at lave konfekt og fyldt chokolade.

    kr 69,95
    Læg i kurv
    Udsolgt
  • kr 69,95

    Lys smeltechokolade fra FunCakes, 350 gram. Denne chokolade er specialudviklet til at blive smeltet og kan bl.a. bruges som overtrækschokolade, til is, brownies og chokolademousse eller til at lave konfekt og fyldt chokolade.

    kr 69,95
    På lager
  • kr 89,95

    Valrhona kakaopulver "Cacao Gastronomie". Kakaopulver i den sædvanlige høje Valrhona kvalitet. Indhold: 250 gram.

    kr 89,95
    På lager
  • kr 44,95

    Mørk kvalitetschokolade fra Belgien med 54% kakao. Chokoladen er specielt udviklet til at smelte og er således ideel til bagværk, dessert, is og konfekt, ligesom den er perfekt som overtræk til popcakes. Indhold: 150 gram.

    kr 44,95
    På lager
  • kr 44,95

    Lys kvalitetschokolade fra Belgien med 34% kakaosmør. Chokoladen er specielt udviklet til at smelte og er således ideel til bagværk, dessert, is og konfekt, ligesom den er perfekt som overtræk til popcakes. Indhold: 150 gram.

    kr 44,95
    På lager
  • kr 44,95

    Hvid kvalitetschokolade fra Belgien med 28% kakaosmør. Chokoladen er specielt udviklet til at smelte og er således ideel til bagværk, dessert, is og konfekt, ligesom den er perfekt som overtræk til popcakes. Indhold: 150 gram.

    kr 44,95
    Læg i kurv
    Udsolgt
  • kr 44,95

    Indfarvet kvalitetschokolade fra Belgien. Denne chokolade har en lækker jordbærsmag og en flot pink/lyserød farve. Chokoladen er specielt udviklet til at smelte og er således ideel til bagværk, dessert, is og konfekt, som lige skal have lidt ekstra farve og smag, ligesom det er perfekt som overtræk til popcakes. Indhold: 150 gram.

    kr 44,95
    På lager
Viser 1 - 48 af 57