Tilpas udvalg »

Bøger

I denne kategori kan du finde vores udvalg af bøger om bagning og kagedekoration. Vi vil løbende udvide vores sortiment af inspirerende bage- og kagebøger, så du har mulighed for at få udvidet din horisont i forhold til opskrifter og tekniker.

Viser 1 - 11 af 11
  • kr 249,95

    Bagekurset - gør bagværk til livsglæde af Bent Steen Christensen, 174 sider, hardback. Bogen er skrevet af Bent Steen Christensen, der siden han var 13 år har arbejdet med brød og bageteori, som skoledreng og bagersvend i både Danmark og udlandet. Bogen er en samling af teknikker, erfaringer - og naturligvis en masse opskrifter - og den hjælper dig med at...

    kr 249,95
    På lager
  • kr 280,00

    Pakketilbud til popcakes/cake pops bestående af bogen "Popcakes" samt en popcakesform i metal inkl. 12 popcakes pinde.

    kr 280,00
    På lager
  • kr 300,00

    Pakketilbud bestående af et stativ med plads til 23 stk. cupcakes samt bogen Julia's Cupcakes.

    kr 300,00
    Læg i kurv
    Udsolgt
  • kr 299,95

    Chokoladeaf Claus Meyer Meyers Chokolade er en grundbog om alt der vedrører chokolade.

    kr 299,95
    På lager
  • kr 10,00

    "Den økologiske bagebog" indeholder 25 lækre, illustrerede opskrifter på økologiske brød og kager.

    kr 10,00
    På lager
  • kr 199,95

    Den glutenfri kogebog af Anette Harbech Olesen og Lone Bang,102 sider. Den glutenfri kogebog sætter fokus på glutenproblematikken og leverer moderne opskrifter, tips og idéer til et liv uden gluten. Den glutenfri kogebog henvender sig til alle, der lever eller har lyst til at prøve at leve glutenfrit

    kr 199,95
    På lager
  • kr 84,95

    Aurions bagebog - Fra korn til brød af Jørn Ussing Larsen, 111 sider. Bogen er skrevet af Jørn Ussing Larsen, som giver sine erfaringer fra bageriet Aurion videre. Bogen består af opskrifter med gær- og surdejshævemetoder, honning-salthævning, hævning med bageferment m.fl. Forfatteren angiver praktiske anvisninger og grundopskrifter med hovedvægt på at...

    kr 84,95
    På lager
  • kr 189,95

    Fremtidens brød af fortidens korn af Jørn Ussing Larsen, 140 sider. Bogen er skrevet af Jørn Ussing Larsen, bager i Aurion, der er et biodynamisk økologisk bageri i Hjørning, som i de seneste år har arbejdet med de gamle kornsorter enkorn, emmer, kæmpedurum og spelt. I bogen beskriver han sine erfaringer, opskrifter og de enkelte kornsorter. 

    kr 189,95
    På lager
  • kr 149,95

    Macarons – franske fristelser, mageløse makroneraf José Maréchal Her er bogen om den nyeste kagetrend: Kagerne hedder Macarons, og de kaldes også franske makroner. Bogen er en bestseller i Frankrig og er nu oversat til dansk. Og kagerne – de er ikke til at stå for: De er dekorative og smager himmelsk – hver en bid er som et kys til dine sanser.

    kr 149,95
    På lager
  • kr 149,95

    POPCAKES - 25 opskrifter på små, lækre kager på pind af Clare O'Connell. Her er bogen for dig, der kan lide kage og chokolade − du vil elske de fine, små popcakes! Popcakes forener det lækre fra kager med det søde fra slikkepinde: Skøn chokoladekage med sødt overtræk, formet og dekoreret og sat på pind.

    kr 149,95
    På lager
  • kr 149,95

    Julia's Cupcakes af Julia Lillienthal Kehlet Har du også svært ved at tage skridtet fra de skæve, hjemmebagte muffins til kunstnerisk udførte cupcakes, der ligner dem, man ser i bladene? Så er det Julia?s Cupcakes, du skal have fat i!

    kr 149,95
    På lager
Viser 1 - 11 af 11