1. Chokoladefrøer med pebermyntefyld

  Chokoladefrøer med pebermyntefyld

  oprettet d. under Produkter, Opskrifter, Ingredienser , Vejledninger

  Chokoladefrøer er altid et hit, hos både store og små - og du kan lave dem selv, nemt, og med lige de smage du ønsker. Det sværeste ved at lave chokoladefrøer, eller en hvilken som helst anden fyldt chokolade, er når du skal temperere chokoladen. Men selv hvis dette ikke lykkedes 100%, så kommer dine chokolade frøer stadig til at smage godt!

  Skriv en kommentar

 2. Bag lækre, glutenfrie fastelavnsboller!

  Bag lækre, glutenfrie fastelavnsboller!

  oprettet d. under Opskrifter, Vejledninger

  Noget vi altid glæder os til omkring denne tid på året er selvfølgelig fastelavnsboller! De luftige boller med det cremede fyld er en klassisker, og med god grund! De smager skønt (og en smule syndigt) og så er de faktisk ret lette at lave! 
  Her får du en skøn glutenfri version, så alle kan være med, også hvis de er allergiske overfor gluten :) 

  Skriv en kommentar

 3. Lav en mega lækker mango/passionsfrugt creamcheese kage til nytår!

  Lav en mega lækker mango/passionsfrugt creamcheese kage til nytår!

  oprettet d. under Produkter, Opskrifter, Vejledninger

  Julen er over os, men før vi ved af det er den ovre - og så er det tid til nytår! Til nytår er der lidt mere frie rammer for hvad man kan servere, især når det omhandler desserten. 

  Vi giver dig et eksempel på en mindre traditionel, men mega smagfuld dessert her, nemlig en no-bake mango/passionsfrugt creamcheese kage. Der er til ca. 10 personer.

  Skriv en kommentar

 4. Hjemmelavede skumfiduser - Få dine skumfiduser lige som du ønsker dem!

  Hjemmelavede skumfiduser - Få dine skumfiduser lige som du ønsker dem!

  oprettet d. under Produkter, Opskrifter, Ingredienser

  Julen står for døren og det betyder tit en masse konfekt med chokolade, marcipan, nougat og nødder - men det er ikke noget for alle, så hvad med at prøve kræfter af med en omgang mega lækre hjemmelavede skumfiduser? 

  Det fantastiske ved dem her er at de er forholdsvis lette at lave og du kan tilpasse smag og farve til lige dét du ønsker - det betyder også at hvis der er en kræsen lille én blandt de som skal spise de lækre skumfiduser, så er det let at tage højde for dette. 

  Skriv en kommentar