1. Opskrift: Fyldte chokolader m. æblevingelé og ganache

  Opskrift: Fyldte chokolader m. æblevingelé og ganache

  oprettet d. under Opskrifter, Gæsteindlæg, Vejledninger

  I forbindelse med DM i Skills, for konditor elever, havde jeg den fornøjelse af at arbejde med en af Bagetids super flotte professionelle chokoladeforme. Ikke nok med dét, brugte jeg også denne fantastiske æblevin fra Cold Hand Winery, og det endte med at være en helt fantastisk kombination. Få hele opskriften her!

  Skriv en kommentar

 2. Entremet kage med fersken og stikkelsbær

  Entremet kage med fersken og stikkelsbær

  oprettet d. under Produkter, Opskrifter, Ingredienser , Vejledninger

  I gamle dage blev entremet kager serveret ved sammenkomster, mellem retter, som en lille "snack". Nu, er de dog mere i fokus - dessertkokke verden over bruger entremet kager, som en måde hvorpå de kan vise deres mange forskellige evner frem på, i én kage. Entremets består nemlig af flere forskellige lag, som laves ved forskellige teknikker - den er derfor også perfekt, hvis du har svært ved at bestemme dig for hvilken slags kage du vil lave ;) 

  Skriv en kommentar

 3. Chokoladefrøer med pebermyntefyld

  Chokoladefrøer med pebermyntefyld

  oprettet d. under Produkter, Opskrifter, Ingredienser , Vejledninger

  Chokoladefrøer er altid et hit, hos både store og små - og du kan lave dem selv, nemt, og med lige de smage du ønsker. Det sværeste ved at lave chokoladefrøer, eller en hvilken som helst anden fyldt chokolade, er når du skal temperere chokoladen. Men selv hvis dette ikke lykkedes 100%, så kommer dine chokolade frøer stadig til at smage godt!

  Skriv en kommentar