1. Chokoladefrøer med pebermyntefyld

    Chokoladefrøer med pebermyntefyld

    oprettet d. under Produkter, Opskrifter, Ingredienser , Vejledninger

    Chokoladefrøer er altid et hit, hos både store og små - og du kan lave dem selv, nemt, og med lige de smage du ønsker. Det sværeste ved at lave chokoladefrøer, eller en hvilken som helst anden fyldt chokolade, er når du skal temperere chokoladen. Men selv hvis dette ikke lykkedes 100%, så kommer dine chokolade frøer stadig til at smage godt!

    Skriv en kommentar

  2. Vejen til at blive konditor og deltage i DM

    Vejen til at blive konditor og deltage i DM

    oprettet d. under Gæsteindlæg

    Danmark er fuld af dygtige håndværkere indenfor forskellige genrer. Håndværkere der drømmer stort og som tør at udfordre det traditionelle. Derfor ender Danmark tit i den sjove ende i internationale konkurrencer. Det gælder både indenfor og udenfor madgenren. 
    Nu indgår Bagetid et samarbejde med et af vores nye håb inden for konditorfaget. Byd velkommen til Sisse Pernille Talmark, der nedenstående præsenterer sig selv og sin rejse til at deltage i DM for konditorelever.

    Skriv en kommentar