Intens og hurtig krus-kage

Ingredienser:

32 g. mel

2 spsk. kakao

¼ tsk. bagepulver

3 spsk. sukker

1 lille nip salt

6 spsk. mælk

2 spsk. olie

Evt. 1 spsk. Nutella el. lign.

Fremgangsmåde:

Bland de tørre ingredienser i en skål. Pisk mælk og olie i og bliv ved med at piske indtil eventuelle klumper er rørt ud. Hæld dejen ned i et krus, der kan gå i mikroovnen. Der skal være god plads i toppen til at kagen kan hæve. Tilsæt evt. en spsk. nutella, karamelcreme eller andet i midten af kagen – bare læg en klump ovenpå dejen, du behøver ikke presse den ned. Stil kruset på en tallerken, så ovnen ikke bliver beskidt, hvis dejen løber over. Giv kagen 90 sekunder ved 900 watt.

Herefter er kagen klar til spisning!

NB: mikroovne er forskellige, og du skal derfor muligvis justere bagetiden, så den passer til din ovn.