• Fri fragt over 500 kr
  • Kundeservice 11-15 på 70 25 25 30
  • Bestil inden kl. 14 og vi sender samme dag

Majspandekager

 

Ingredienser til 8 stk.:

100 g. hvedemel

65 g. majsmel

½ tsk. salt

3½ dl. vand

Lidt margarine til bagning

 

Fremgangsmåde:

Find en røreskål og bland hvedemel, majsmel, salt og vand heri ved at piske det. Stil skålen med pandekagedejen i køleskabet og lad den stå der i ca. 30 min.

Tag skålen ud af køleskabet og varm en passende størrelse pande godt op. Læg en smule olie eller margarine på panden som fedtstof. Beregn ca. ¾ dl. dej pr. pandekage, når du hælder dej på panden. Bag hver pandekage ved jævn varme i 2-3 min. på hver side.

Herefter er der dejlige, friske majspandekager, som er perfekte at spise med f.eks. oksekød- og baconfyld :-)