• Fri fragt over 500 kr
  • Kundeservice 11-15 på 70 25 25 30
  • Bestil inden kl. 13 og vi sender samme dag

Rabarbercrumble med marcipan og appelsin

 

Ingredienser til 1 tærte i en rund form på 24 cm:

Fyld:
Ca. 500 g. rabarber
115 g. sukker
Kornene fra 1 vaniljestang
Skallen fra 1 appelsin – revet fint
1 spsk. kartoffelmel

Dej:
100 g. mel
100 g. sukker
100 g. grofthakkede mandler
75 g. rå marcipan, revet
100 g. bagemargarine

Fremgangsmåde:
Begynd med at smøre en tærteform på 24 cm. Skær rabarberne i små stykker på omkring 1 cm. Læg dem herefter i formen.
Skil vaniljekornene ad ved at gnide dem med lidt sukker på et skærebræt. Bland sukkeret, vanilje, appelsinskal og kartoffelmel i en skål. Drys rabarberne med blandingen.

Til dejen blandes mel, sukker, mandler og marcipan sammen i en skål. Ælt margarinen ind i dejen – den skal være smuldrende. Smuldr dejen henover rabarber-blandingen.
Giv tærten 30 min. i ovnen ved 200 gr.

Server gerne med f.eks. creme fraiche eller vaniljeis.