Velkommen til min verden af brød

Mit navn er River Breinholt, nogle vil måske kunne genkende mig fra DR’s program ”Den store bagedyst” hvor jeg nåede til finalen, men til dagligt arbejder jeg som fysioterapeut i Aarhus, og i min fritid bager jeg og ”nørder” i brød.

I samarbejde med Bagetid.dk vil jeg lave indlæg omkring brød, surdej, gærdej, pizza, pasta og andet man kan lave med mel og vand.

Det jeg nyder ved at bage er, at jeg kan stå i mit køkken og skabe noget flot og velsmagende ud af noget så simpelt som mel og vand. Jeg synes det er spændende, hvordan man undervejs i bageprocesserne kan mærke hvordan ens dej udvikler sig og ”vokser”, og til sidst kan man nyde sit færdige resultat sammen med venner og familie.

Min tilgang til bagning er, at det skal være sjovt, hyggeligt og vigtigst af alt, tilpasses din hverdag.

Jeg synes det er vigtigt at man forstår grundprincipperne i bagningen. Og jeg er ikke i tvivl om, at jo mere forståelse man har for de ting man laver, jo flottere, velsmagende og tilfredsstillende vil slutproduktet være. Når først du har lært grundprincipperne, vil du kunne ændre på hævetider, æltninger, mængdeforhold og meget mere, så du kan tilpasse din bagning til dig og din hverdag.  

Jeg vil forsøge at guide dig igennem de forskellige processer og principper indenfor bagning, give dig opskrifter og ideer, og forhåbentligt kan bringe noget inspiration ind i jeres køkkener.          

Spørgsmål er meget velkomne og sendes til info@bagetid.dk. Skriv "River" i emnefeltet.