VIND GAVEKORT PÅ 1000 KR.


Elsker du at bage, lege med konfekt, trylle med is og generelt prøve en masse nye spændende ting af i køkkenet? Så har du nu chancen for hver måned at vinde et gavekort på 1000 kr. til Bagetid.dk.

 

Bagetid har tonsvis af ingredienser og produkter, så du kan være kreativ i køkkenet. Vi ser så mange lækre og inspirerende billeder af jeres kager og konfektkreationer. Det synes vi, at alle skal have lov til at se, så I kan blive lige så inspirerede, som vi bliver… for hvad er federe end at lade sig inspirere af andre? Ja, det ved vi heller ikke – altså lige ud over at spise en lækker kage :-D

DERFOR UDLODDER VI ET GAVEKORT PÅ 1000 KR. HVER MÅNED BLANDT INDSENDTE OPSKRIFTER.

Sådan deltager du:

Indsend en opskrift på en kage, småkager, is, dessert, brød, boller, pasta – ja alt, hvad der passer til de ting, du kan få på Bagetid.
Opskriften skal indeholde mindst 1 billede, og der må gerne være en video også. Din opskrift skal indeholde en ingrediensliste og fremgangsmåde – og har du en historie på, er det bare fedt.

ALT skal være originalt. Dvs. det skal være din egen opskrift og dine egne billeder og videoer, hvis det ønskes. Du må ikke kopiere fra internettet (heller ikke din egen side/blog) eller en kogebog.

 

Send opskriften til: info@bagetid.dk og mærk emnefeltet med ”OPSKRIFT”

Vedhæft opskriften i mailen eller word/pdf format og billederne i jpg/png format.

 

Bagetid forbeholder sig ret til at poste alle opskrifter på vores hjemmeside – også dem, som ikke vinder. Vi vil også rette slåfejl. Opskrifterne vil blive lagt under 'opskrifter' på bloggen. Vi skriver også dit navn som poster på selve opskriften, så alle kan se, at det er dig, der har lavet den.

Hvis du allerede har en blog eller en instagram-profil, vil vi gerne fra din opskrift på Bagetids side linke til din blog/instagram. Dette skal du blot skrive til os.

Den første uge hver måned trækker vi en vinder blandt deltagerne i den forgange måned. Vinderen bliver den person, som vi vurderer, er kommet med den mest originale, spændende og gode opskrift. Vi vil tilmed prøve nogle af opskrifterne af – MUMS.